FREDERICIA

Urbania Street Food byder velkommen til Yazzy’s Pita

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

En ny madbod slår dørene op hos Urbania Street Food i Fredericia. Yazzy’s Pita vil officielt byde velkommen til deres første gæster mandag d. 12. juni fra kl. 11.30.

Yazzy’s Pita findes i både Vejle og Odense, og nu kommer madstedet til Fredericia.

I det gule køkken serveres pita, som den har været kendt i generationer, fyldt med enten tandoori-marineret kylling, græsk kylling, avocado creme og saltede peanuts, eller tzatziki, sprøde kartoffelchips og græsk yoghurt. For vegetarerne er der bla. lækker falafel med friske tomater, autentisk mango- og tahin-dressing, toppet med syltede agurker.

Specialiteterne fra det ‘gule køkken’ er baseret på familieopskrifter fra Yasser Rahim Nazim’s iranske rødder, der går flere generationer tilbage, fortæller Urbania Street Food i en pressemeddelelse.

Yasser Rahim Nazim bag disken i en af Yazzy’s Pita eksisterende lokationer. Foto: prfoto

”Vi er utroligt glade for at kunne åbne et køkken i Fredericia, og vi mener, at vores koncept passer perfekt ind hos Urbania Street Food. Vi er meget stolte af vores pita, og derfor glæder vi os også meget til at servere dem for vores fredericianske gæster,” siger Yasser Rahim Naz, ejer af Yazzy’s Pita.

Køkkenet starter som et pop-up køkken for en periode på 4 måneder. Hvis efterspørgslen er stor, og Fredericia forelsker sig i det autentiske koncept, udelukker ejerne dog ikke, at det kunne blive til en mere permanent løsning.

Den store åbningsdag for Yazzy’s finder sted mandag d. 12. juni kl. 11.30, hvor gæsterne vil blive mødt med en 30% rabat. Urbania Street Food støtter fuldt ud op om deres nye kolleger og tilføjer en gratis, iskold sodavand til køb af en pita fra Yazzy’s.

”Vi har glædet os meget til at kunne fortælle om den nye bod på Urbania Street Food. Vi er fuldstændig enige i, at det er et madkoncept, der falder perfekt i tråd med, hvad street food handler om. Vi er ikke i tvivl om, at Fredericia vil tage godt imod vores nye venner, og derfor støtter vi selvfølgelig op om deres åbningsdag med lidt at drikke,” siger Brian Løkkegaard, medejer af Urbania Street Food, afslutningsvist i pressemeddelelsen.