Politiets døgnrapport

Viborgenser stjal biler i Fredericia og Kolding – sidder nu til afrusning

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Politikommisær Kjels Schou-Jensen beretter om 32-årig biltyvs færden i Fredericia og Kolding

I aftes mellem kl. 19.35 og 23.00 brød en mand på 32 år fra Viborg ind i en villa i Jyllandsgade, hvor han stjal bilnøgler til en personbil.

Afsted det går til Kolding i den stjålne bil, og bilen parkeres, hvorefter manden begår et nyt indbrud i en villa kl. 02.35. Også her er nøgler til en bil målet, og afsted han kører i den stjålne bil nummer to. Det går bare ikke helt så godt, for den 32-årige kører galt. Det brag og flugt fra uheldsstedet det endte med, fik et kvikt vidne til at tilkalde politiet.

Manden når at vende tilbage til den stjålne bil fra Fredericia, men kommer ikke ret langt inden politiet får ham stoppet.

Kl. 9 i morges sad manden stadig til afrusning, og vil først blive løsladt når promillen er faldet, og afhøringer m.v. er afsluttet. Stakken af sigtelser indeholder blandt andet: To indbrud, to biltyverier, og endelig sigtelser for kørsel i både alkohol- og narkopåvirket tilstand.

Kjeld Schou-Jensen mener ikke, der er grundlag for en varetægtsfængsling, og oplyser at politiet ikke udelukker en medgerningsmand.