Læserdebat

Venstrefløjen er forudsigelig – faren ligger internt!

Læserdebat af: Poul Rand, lokalformand for Liberal Alliance i Fredericia, kandidat til KV25

Den socialdemokratisk dominerede venstrefløj i Fredericia udgør ikke den største fare for, der ikke kommer en borgerlig borgmester efter KV25, fordi deres modstand er forudsigelig og konsistent. Den reelle trussel kommer fra de borgerlige partiers personprofileringer, hvor man vælger personer, der promoverer sig som borgmesterkandidat, før holdet er sat. Det underminerer normale demokratiske processer.

Mangel på sammenhold i den borgerlige lejr skyldes bl.a. person fnidder fnadder, politiske kompromiser, magtspil og manglende evne til at levere fremsynet realpolitik. Det svækker de siddende borgerlige i byrådet. I Liberal Alliance ser vi tydeligt, at mangel på sammenhold vanskeliggør gennemførelsen af en konsekvent borgerlig politik. For at en borgerlig borgmester skal lykkes ved det kommende kommunalvalg i 2025, er det afgørende at opnå et stærkt og samlet borgerligt samarbejde, der kan stå imod både venstrefløjen og interne udfordringer.

Intern konkurrence blandt borgerlige partier skaber magtspil og fjerner fokus fra det fælles mål om at fremme en borgerlig dagsorden. Det svækker indflydelsen og mindsker mulighederne for en borgerlig borgmester. Liberal Alliance holder fast i ægte liberale værdier. Vi ved, at den kommende borgerlige borgmester har brug for partier, der kan levere realpolitik og håndgribelige resultater, snarere end partier, der er fastlåste i ideologiske dogmer uden fleksibilitet. Liberal Alliance stiller sig gerne i front som en samlende faktor, som værende uvildig af det nuværende byråd.

De borgerlige partier, der indgår kompromiser, som afviger fra borgerlige principper i et forsøg på at opnå kortsigtede politiske gevinster, resulterer i utydelige politiske mål og tab af vælgernes tillid. Se den nuværende regerings meningsmålinger.

Liberal Alliance opstiller gerne 21 kandidater, så hele byrådet kan udskiftes, men det lokale demokrati vil være bedst med en varieret repræsentation af borgere.

Liberal Alliance står som det eneste ægte borgerlige parti i Danmark, fordi vi nægter at sælge ud af ideologier. Dette gør Liberal Alliance til det klare valg for vælgere, der søger ægte borgerlige principper i teori og praksis. Det er tid til politisk forandring i Fredericia.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv