FREDERICIA

Velgørenhedsløb afviklet i Fredericia til fordel for Scleroseforeningen – 32.358 kr. indsamlet

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Sponsorer har sørget for dækning af ALLE omkostninger i forbindelse med løbet, så alle indtægter kan gå ubeskåret til Scleroseforeningen

Lørdag den 13. april afvikles det første Race Around (RAF) i Fredericia. RAF er et gravel cykelløb rundt om Fredericia, hvor det handler om at samle så mange penge ind til Scleroseforeningen, som muligt.

Sponsorer har allerede inden løbet doneret så mange penge, at alle omkostninger i forbindelse med løbet er dækket ind. Dermed kan alle indtægter kan gå ubeskåret til Scleroseforeningen.

Mange penge
Der blev indsamlet 32.358 kr. hvilket løbsarrangør Ole Nikolajsen og kalder det “super fedt”.

Cykelløbet:
Der var 3 ruter. 100 km, 50 km og 25 km.

“Ruterne, kunne køres af alle, og havde fokus på den fantastiske natur, som Fredericia har at byde på.,” fortæller Ole Nikolajsen, og forsætter: “Deltagerne kom omkring Trelde Næs i nord og Skærbæk og Taulov mod syd. Det var som nævnt et gravel løb, men man kunne også fint deltage, hvis man kørte på en Mountain bike.

Ole Nikolajsen glæder sig over den succes det første løb har haft i Fredericia. Privatfoto.

Forhåndstilmeldinger
“Jeg glæder mig rigtig meget over, at der var 100 forhåndstilmeldinger. Det er en ny form for løb, som ikke tidligere har været afviklet i Fredericia, og med denne succes bliver det sikkert et et årligt tilbagevendende løb.

Se nyhedsindslaget på DanmarkC TV lørdag den 20. april fra kl. 7.00.

FAKTA
En Gravelcykel er en racercykel konstrueret til også at køre off-road. Den har således typisk bredere dæk med groft mønster, en lidt anderledes geometri og er bygget til at kunne holde til at blive udsat for en ujævnt underlag, grusveje, skoven mm.

"Med denne succes bliver det sikkert et et årligt tilbagevendende løb.", håber løbsarrangør Ole Nikolajsen