DanmarkC TV

Home FREDERICIA Velfærdsdirektør får nyt job
Velfærdsdirektør får nyt job

Velfærdsdirektør får nyt job

0

Velfærdsdirektør i Fredericia Kommune har fået nyt job fra 1. august

Louise_Thule_100x133Velfærdsdirektør Louise Thule Christensen har fået nyt job som koncerndirektør i Faaborg-Midtfyn Kommune.

”Jeg er ked af at miste vores velfærdsdirektør. Hun har gjort et stort arbejde i Fredericia Kommune og jeg har været rigtig glad for at arbejde sammen hende. Jeg er sikker på, at hun vil gøre det godt i Faaborg-Midtfyn Kommune,” udtaler kommunaldirektør Michael Holst.

Louise Thule Christensen fortsætter på posten som velfærdsdirektør indtil 1. august, hvor hun tiltræder i Faaborg-Midtfyn Kommune.

”Det er selvfølgelig med vemod, at jeg siger min stilling i Fredericia Kommune op, men muligheden for at arbejde med udviklingen af Faaborg-Midtfyn Kommunes særlige koncernmodel tiltaler mig. Jeg har været glad for at arbejde i Fredericia Kommune, og kommer til at savne alle de mange gode relationer. Fredericia Kommune er i en fantastisk god udvikling, og jeg vil opmærksomt følge med fra sidelinjen,” siger Louise Thule Christensen

Jeg skal nu bruge sommerferien på at tænke mig om og overveje mulighederne. Og ved først givne mulighed vil jeg drøfte det med Økonomiudvalget,” siger Michael Holst.