Kort Nyt

Frøbyttedag og vild plantebod på Fredericia Bibliotek

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Har du frø, du gerne vil dele med andre haveentusiaster?

Så kig forbi Fredericia Bibliotek, lørdag d. 27. april kl. 10-13 til en hyggelig frøbyttedag og vild plantebod. Her kan du bytte dine overskydende frø til nye spændende sorter til drivhuset, køkkenhaven, blomsterbedet eller vilde blomsterstriber.

Både frø og planter til salg

Udover at bytte frø kan du også købe frø og fine stauder af vilde planter, som er perfekt til at skabe et frodigt og biodiverst havehjørne. Du kan også købe frø og fine stauder af vilde planter – lige til at plante ud i dit vilde bed. 

Frøene og planterne er indsamlet og opformeret af netværket for DKVILD Fredericia, og alt indtægten fra salget går ubeskåret til Den Danske Naturfond.

Mød netværk og lær mere om vilde haver

På frøbyttedagen kan du også møde Mere liv i haven-netværket Vejle/Fredericia, der deler inspiration og viden om vilde haver. Arrangementet er et samarbejde mellem Natur & Miljø, Fredericia Kommune og Fredericia Bibliotek som en del af Bibliotekernes Verdensmålsuge.

Kom forbi Fredericia Bibliotek d. 27. april og byt frø, køb planter, mød andre haveentusiaster og lær mere om vilder haver.

Information:

  • Dato: 27. april 2024
  • Tid: 10:00 – 13:00
  • Sted: Fredericia Bibliotek, foyeren