112

Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi uddyber efter trafikulykke i Snoghøj, Fredericia

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Pårørende til alvorlig trafikulykke langt fra tilfreds med oplysninger fra politiet, og som er viderebragt af DanmarkC TV

Efter den alvorlige ulykke på Snoghøj Landevej ved nedkørsel 59 mod Fyn, skrev DanmarkC TV efter oplysning fra Sydøstjyllands Politi, at der ikke er tale om personskade eller indlagte efter ulykken. Vi oplyste også, efter information fra vagtchefen, at ingen af de implicerede er fra Fredericia-området.

En pårørende til den ene part har henvendt sig til DanmarkC TV, og oplyst om flere fejl i vores artikel “Døgnrapporten“.

DanmarkC TV har tidligere oplyst, at ambulancer er kørt fra ulykkestedet mod traumecenter. Det fastholder vi. Politiet har kl. 19.40 ikke kunnet bekræfte denne oplysning.
Til gengæld kan politiet ved vagtchefen oplyse, at i politiets terminologi er det sådan, at hvis en person er indlagt til “observation” er personen ikke i døgnrapporten indlagt!

DanmarkC TV er vidende om, at to fra politiet har forsøgt at afhøre mindst én tilskadekommen. Det kunne politiet ikke bekræfte og det må formodes det skyldes at rapporterne ikke er lavet elektronisk endnu.

Vagtchefen kan på grund af manglende oplysninger ikke uddybe nærmere.

DanmarkC TV bygger sine informationer på oplysninger fra vidner, egne observationer og ikke mindst Sydøstjyllands Politi. DanmarkC TV har fokus på en respektfuld behandling af implicerede i ulykker og deres pårørende.

DanmarkC TV kan altid kontaktes på tv@danmarkc.tv eller vores vagttelefon 93 93 40 88.