Læserdebat

Uber-haubt ikke en løsning

Læserdebat af: Allan Søgaard-Andersen, EU-kandidat for SF, Fredericia

I et desperat forsøg fra de borgerlige partier i Regeringen, har man foreslået at invitere Uber ind i persontransportsektoren igen.

Det er et frygteligt forslag af utroligt mange grunde.

Uber er berømt for dårlige arbejdsvilkår samt uorden i skatter og afgifter.

At et regeringsparti som Venstre foreslår det, mens de sidder i regering med Socialdemokraterne undrer mig meget, men viser nok at Regeringens tilgang til fagforeningerne og overenskomstsystemet er voldsomt under pres.

Et sidste element ift. Uber er sikkerheden.

I dag har vi et system for taxaer, hvor det sikres at chaufførerne har gennemført uddannelse således befordringen foregår sikkert og under ordentlige vilkår.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv