FREDERICIA

STØTTEKONCERT MED TIM SCHOU

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

timNår bifaldet fra aftenens opsætning af Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical har lagt sig i Fredericia Teaters store sal torsdag d. 16. oktober, slukkes lyset ikke. Tværtimod blænder teatret op for en koncertoplevelse i særklasse, når den populære singer/songwriter Tim Schou, som spiller havfruens bedste ven Tumle, går på scenen igen: som sig selv og med smagsprøver fra både det kendte bagkatalog samt helt nye sange fra hans kommende solo-album.

Idéen til koncerten opstod, da Tim Schous mange fans rundt om i verden nominerede ham i sommerens landeplage “The Icebucket Challenge” – et viralt fænomen, som gik kloden rundt i forsøget på at skabe opmærksomhed omkring nervesygdommen ALS. Da nomineringen ramte Tim Schou, havde mange kendisser allerede doneret store summer til den gode sag, og derfor fik Tim idéen om at give noget tilbage til andet godt formål. Tanke blev til ord, ord blev til handling – og snart kan publikum fra hele verden opleve en forrygende veloplagt Tim Schou live på Fredericia Teater til fordel for RED BARNET.

Den amerikanske internetvirksomhed Stageit, som var den første til at specialisere sig i at levere live-streamede kulturoplevelser til hele verden, indgår i samarbejdet med Fredericia Teater om støttekoncerten, hvor alle parter i øvrigt stiller deres ydelser gratis til rådighed. Uanset hvor man befinder sig i verden på tidspunktet for koncerten, kan man således opleve Tim Schou med gæstestjerner live fra Fredericia Teaters store scene og samtidig støtte RED BARNETs arbejde med nødstedte børn i Syrien.

Evan Lowenstein, stifter og direktør i Stageit udtaler: ”Vores koncept bygger på ønsket om at finde en ny måde for kunstnere og deres fans at mødes på. Uanset hvor lang og omfattende en turné er, kan en kunstner umuligt nå rundt i alle afkroge, og her skaber Stageit en unik mulighed for et live møde mellem performer og fans fra hele verden, uanset hvor man er. Tim er en af vores mest proaktive og dynamiske kunstnere, og vi er meget glade for på denne måde at kunne hjælpe ham og hans mange fans verden over med at samle penge ind til et godt formål, som ligger Tims hjerte nær”.

Fakta om koncerten:

  •  Intim støttekoncert med singer/songwriter Tim Schou
  • Torsdag d. 16. oktober kl. 21:30 i Fredericia Teaters store sal
  • Billetter koster 87,- kr. inkl. gebyr: købes på www.billetnet.dk
  • Live streaming til hele verden: online adgang købes på www.stageit.com
  • Koncerten arrangeres i et bredt samarbejde mellem Fredericia Teater, Stageit.com, RED BARNET, Trefor, FatCat, Schmidts Radio og Disney
  • Hele overskuddet går ubeskåret til RED BARNETs arbejde med nødstedte børn i Syrien