DanmarkC TV

Home FREDERICIA STAND-UP OG BRÆTSPIL : HTX LOUNGE TILTRAK TÆT PÅ 100 STUDERENDE
STAND-UP OG BRÆTSPIL : HTX LOUNGE TILTRAK TÆT PÅ 100 STUDERENDE

STAND-UP OG BRÆTSPIL : HTX LOUNGE TILTRAK TÆT PÅ 100 STUDERENDE

0

På HTX lillebælt samlede de unge studerende sig fredag – til hygge og socialt samvær

Normalt mødes de unge over øl eller shots, når de vil feste og have det sjovt. Fredag aften var der premiere på HTX LOUNGE, der er alt de gode fra socialt samvær.

Arrangementet HTX LOUNGE startede kl. 17.00, og inden længe var der fordelt brætspil ud til de mange fremmødte. I en digital verden med computerspil og socialmedia, bød aftenens arrangement på afslappet hygge i øjenhøjde, analoge brætspil og god underholdning på scenen. Arrangøren havde hyret kendte og up-comming komikere til at stå for underholdningen, og allerede klokken 19.00 trådte den første stand-up komiker på scenen.

Første mand på scenen, var Jimmi Andersen fra Kolding, der leverede en god gang brændstof til lattermusklerne-  og efterfølgende optrådte Malene Nielsen fra Århus, der serverede en hæsblæsende og latterindgydende ragout, hvor hun berørte emner som tamponer og andre folks børn. Aftenens hovednavn, Henning Nielsen, som er kendt fra TV2 programmet Danmark har talent for sine tryllekunster, gik efterfølgende på scenen og blæste publikum bagover-  med fascinerende tryllerier og god komik. Fælles for de tre kunstnere var, at de leverede varen uden beregning.

Arrangementet blev af både deltagere og arrangør udråbt til en succes.