Kultur

Stærkt hold er sat til Beatles Kabaret

Når sommeren går på hæld går fem sangere og fire musikere på scenen til premieren 13. september på Beatles Kabareten – All you need is love. Forestillingen, der spiller i syv uger, sættes op af det semi-professionelle Teater Malstrøm i Det Bruunske Pakhus’ intime rammer i Fredericia.

Sangerne er nu fundet, og de gik i starten af juni måned i gang med de første sangprøver under kapelmester og sangcoach Theis Lyng Reinvangs kyndige vejledning.

Flere kendte ansigter

To af sangerne er gengangere fra Kabaret Bowie, som Teater Malstrøm satte op i 2017. Det er Søren Hadberg Hansen (31) fra Kolding og Sidsel Nygaard (39) fra Fredericia. De andre tre sangere er Melanie Holm Ranch Hansen (28) fra Vejle, Maria Louise Brandt Andersen (26) fra Fredericia og Emma Maxwell Chemnitz Nørgaard (21) fra Aarhus. Instruktør Michael Hansen fortæller:

 

”Det er et stærkt hold, der stemmemæssigt men også typemæssigt spænder meget bredt. Når de synger flerstemmigt kommer deres forskellighed virkelig i spil og det fungerer optimalt. Beatles sange kræver ikke kun flotte vokaler, som holdet bestemt besidder. Sangene kræver også en skarp fortolkning for at ramme et publikum i 2018. Evnen til at fortolke rummer de alle fem, og den styrkes af deres modenhed og professionelle tilgang til materialet”.

Same same but different

Det er ikke første gang Beatles kabareten sættes op – instruktør Michael Hansen udviklede forestillingen til Dronning Dorothea Teatret i Kolding, hvor den spillede for fulde huse i 2011. Den nye opsætning ligger tæt op ad originalen, men der er dog flere nyskabelser:

”Beatles kabareten er blevet aktualiseret med en ny scenografi og et nutidigt look, som skabes i samarbejde med teatrets superdygtige systue. Essensen og nostalgien er dog bevaret, så det bliver en sanselig, sjov, rørende og smuk oplevelse for publikum” fortæller Michael Hansen.

Som til flere andre af Teater Malstrøms opsætninger er Beatles Kabareten serveringsteater, dvs. man sidder ved borde og kan bestille drikkevarer under forestillingen.

Fakta

  • Kabaret Beatles spiller tor-lør kl. 19.30 fra 13. september til 27. oktober
  • Spillested: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, Fredericia
  • Billetter kan købes på billetten.dk eller på deres mange salgssteder, fx i Tøjhuset i Fredericia, Vejle Musikteater eller Comwell Kolding Teater.