FREDERICIA

Sommerrock 2024 klar til at indtage Fredericia med Monjasa som partner

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fantastisk musik og festlige oplevelser i hele Fredericia midtby

Fredericia Shopping jubler over at byde Monjasa velkommen som Sommerrock Partner 2024. Sammen sørger de for en uforglemmelig dag fyldt med musik og fest i Fredericia midtby.

Som en af byens førende virksomheder er Monjasa en uvurderlig støttepille for Fredericias kulturliv. Deres engagement i Sommerrock 2024 betyder alverden for byen og sikrer, at denne traditionsrige begivenhed kan fortsætte med at være et kulturelt højdepunkt for både lokale og besøgende.

“Dybt taknemmelige for Monjasas støtte”

– Vi er dybt taknemmelige for Monjasas støtte og engagement i Sommerrock 2024, deres involvering er afgørende for, at vi kan skabe en festlig dag med fantastisk musik og god stemning i hele midtbyen, udtaler Jesper Hansen, formand for Fredericia Shopping.

Sommerrock 2024: En festlig dag for alle

Sommerrock har etableret sig som en af de mest populære begivenheder i Fredericia og tiltrækker hvert år tusindvis af besøgende fra nær og fjern. Sommerrock 2024 lover at blive en uforglemmelig dag med en bred vifte af musikalske indslag og underholdning for alle aldre. Med støtte fra Monjasa ser Fredericia Shopping frem til at kunne byde velkommen til en festlig begivenhed, hvor både lokalbefolkningen og besøgende fra oplandet og de nærliggende byer kan nyde en dag fyldt med musik, glæde og fællesskab.

Sidste års kunstnere og årets program

Sidste år bød Sommerrock på optrædener fra populære kunstnere som Harske Hubbi, Hardinger Band, Padlock Chain og Midt om natten, og mange, mange flere. Årets program for Sommerrock 2024 er endnu ikke offentliggjort, men der er ingen tvivl om, at det bliver en uforglemmelig dag med masser af god musik og underholdning for alle.

Foto: Fredericia Shopping