LOKALSPORT

Sølv til Fredericia Billard Klub

Af DanmarkC TV

I weekenden, blev der afviklet slutspillet for 3 Bande Elite i Danmark. Dette skete i Bristol.

Fredericia sluttede på en 4. plads i gruppespillet, og kom derved med til slutspillet. Her ventede vinderne i slutspillet Bristol, som Fredericia slog 6-2 og derved klar til finalen. Søren Andersson (4. mand) vandt hans kamp i overlegen stil, og lavede endvidere en god serie på 15 point. Den næste der gik fra bordet som vinder i hans kamp var Carsten Hjøllund (2. mand), der også viste et godt spil. Jan Clausen (3. mand) kæmpede længe med at få lavet hans sidste point, men det lykkes, derved var vi sikre på 6-2 og videre, vi sad og håbede på at Brian Knudsen (1. mand) kunne fuldføre en komplet sejr, men desværre ramte Brian ikke dagen og Odense fik 2 point, men uden betydning.

Skærmbillede 2015-05-10 kl. 21.49.46
fra venstre Brian Knudsen, Carsten Hjøllund, Jan Clausen og Søren Andersson

Det er sådan for Eliten i 3 bande i Danmark, at 1. og 2. manden skal gå til 50 point, og 3. & 4. manden skal gå til 42 point

Vi kunne i finalen komme til at møde BK Grøndal (Brønshøj) eller Varde. Og efter forholdsvis kort tid stod det klart at vi fik BK Grøndal, da de viste et uhyre stærkt spil.

Desværre for Fredericia Billard Klub, så viste BK Grøndal, at kampen mod Varde, ikke var den eneste store kamp de kunne spille denne weekend, så stille og roligt måtte vi se at BK Grøndal spillerene en efter en udvidede føringen til Fredericia. Da spillerne gik til pause ved deres halve distancer, var det på alle bordene, BK Grøndal, som førte. Dette var desværre også resultatet da kampene sluttede, BK Grøndal vandt 8-0, og derved Danske Mestre.

Men Fredericia kom til slutspillet med en 4. plads, og tog hjem med en flot sølvmedalje. Som vi er stolte af at have vundet, efter nogle sæsoner uden medaljer.