Politik

Socialdemokratiet har stemt: Christian Bro er partiets borgmesterkandidat ved næste kommunalvalg

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Medlemmerne af Socialdemokratiet i Fredericia har stemt via urafstemning og peget på en erfaren politiker som deres Borgmesterkanditat frem mod kommunalvalget 2025

Socialdemokratiet i Fredericia har været igennem en spændende proces, hvor medlemmerne har skulle vælge en ny borgmesterkandidat til byrådsvalget i november 2025.

Det skriver partiet i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

Processen har været præget af et meget højt aktivitetsniveau og stor interesse fra medlemmerne for at deltage i den demokratiske proces.

Den store tilslutning fra medlemmerne har vist værdien af en åben og demokratisk proces, hvor beslutningerne ikke tages i lukkede rum, men gennem debat og medinddragelse af partiets medlemmer.

Valget med en meget høj stemmeprocent 74% gav følgende resultat:

Andreas Dyhrberg Andreasen: 40 %

Christian Bro: 60 %

Socialdemokratiets rolle som byens bærende parti og den socialdemokratiske byrådsgruppe rolle som den samlende kraft i byrådet fortsætter det gode arbejde med, at fastholde og udvikle vores kommune til gavn for alle borgere i kommunen, skriver partiet i pressemeddelelsen.

Christian Bro er en erfaren politiker med over 10 års erfaring i byrådet. Han er nu valgt som Socialdemokratiets borgmesterkandidat i Fredericia. Foto: DanmarkC TV