FREDERICIA

Snart hylder Fredericia Årets Fredericianer 2024: Hvem tager mon årets pris?

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Spændingen stiger forud for afsløringen af årets prismodtager

Nu nærmer tiden sig hvor Året Fredericianer skal offentliggøres og hædres og i år giver vinderen genlyd. Det sker d. 11. juni 2024 kl. 11.11 på Rådhuspladsen i Fredericia. Det bliver en flot tirsdag, så vi håber at se mange til kåringen, sådan skriver Frederik d. III Laug i en pressemeddelelse.

Højtidelig ceremoni på Rådhuspladsen

Frederik d. III Laug inviterer alle til at deltage i den store afsløringsceremoni, der finder sted tirsdag d. 11. juni 2024 kl. 11.11 på Rådhuspladsen i Fredericia. Det lover at blive en festlig begivenhed, hvor der hyldes en person, der har gjort en reel forskel for vores by.

En stolt tradition

Kåringen af Årets Fredericianer er en stolt tradition, der hylder byens ildsjæle. Igennem årene har de hyldet en række prominente personer, der har gjort sig bemærket inden for forskellige områder. Blandt de tidligere vindere finder vi bl.a. Mette og Rainer Gassner (2009) for deres gastronomiske mesterværker, Melvin (2022), og Peter Mejer Mortensen (2011), manden bag Sommerrock-konceptet.

Hvem bliver Årets Fredericianer 2024?

Spørgsmålet er nu: Hvem vinder den prestigefyldte pris i år? Spekulationerne er i fuld gang, og mange gætter med på, hvem der fortjener den ærefulde titel.

Program for dagen

  • 10.30: Optoget starter fra det Bruunske og bevæger sig mod Rådhuspladsen.
  • 11.11: Afsløring af Årets Fredericianer 2024 på Rådhuspladsen.
  • Overrækkelse af Frederik d. III Laug medaljen.
  • Hyldest til Årets Fredericianer.

Sidste år løb Business Fredericias erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer med titlen som årets fredericianer. Arkivfoto: DanmarkC TV