DanmarkC TV

Home FREDERICIA Simone tager springet – La Couture er nu en realitet
Simone tager springet – La Couture er nu en realitet

Simone tager springet – La Couture er nu en realitet

0

Simone har længe ønsket at åbne en tøjbutik, og nu har hun taget springet ud i selvstændigheden

simone1Simone Krüger har taget det skridt, som mange kun lader forblive en drøm. Hun er blevet selvstændig inden for tøjbranchen, med egen internetbutik og et fysisk showroom i Fredericia. Den unge iværksætter har længe ønsket at gøre sin drøm til virkelighed, og den unge kvinde – der er opvokset i Taulov, kan nu kalde sig for selvstændig erhvervsdrivende.

simone2“Jeg har længe ønsket mig at få min egen tøjbutik, men jeg har lyttet til andre i branchen og særligt min familie – og derfor er jeg i stedet for en fancy tøjforretning i gågaden, blevet ejer af en webbutik, hvorfra jeg dagligt sender tøj ud i det meste af Danmark” – fortæller den nye selvstændige netbutikejer til DanmarkC TV.

simone

Den altid positive og smilende Simone blev gift i sommers, og hun oplever et utrolig stor støtte fra både hendes mand og hendes forældre.

DanmarkC TV mødte Simone på Shopping Bazar messen i Fredericia for få uger siden, og her havde hun lejet en standplads, hvorfra hun solgte tøj fra særligt Boheme collectionen, som hun satser stort på bliver et hit i det jyske. “Jeg kender Boheme fra det sjællandske, og der er tøjmærket et stort hit, – og det går jeg nu all-in for at det også blir her hos os i Jylland” – fortæller Simone og fortsætter – “Jeg havde et super godt salg på messen, og det har givet mig ekstra blod på tanden til at åbne et showroom i Fredericia” – fortæller altså Simone Krüger til DanmarkC TV.

 

 

 

Simone åbner sit showroom, hvor de mange kunder kan få varerne i hånden og få inspiration, den kommende weekend. Grand opening sker søndag d. 6. december fra kl. 10 – 14, og Showroomet har adresse hjemme hos hende selv – Kongensgade 42.

Den fremtidige åbningstid i Showroomet bliver onsdage og torsdage i tidsrummet 14.00 – 18.00. Web-butikken er dog åben hele døgnet.