Politik

SF Fredericia klar til valgkamp: Plakaterne sættes op på lørdag

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

SF Fredericia klar med valgplakater: “Nu skal det være Fredericias tur”

Lørdag den 18. maj kl. 12.00 skydes valgkampen til EU-valget officielt i gang, når valgplakaterne må hænges op. I Fredericia er SF klar til at pryde byen med røde plakater med budskaber om klima, sikkerhed og demokrati, det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Klima, sikkerhed og demokrati i fokus

“Valget den 9. juni er afgørende for klimaet, Europas sikkerhed og demokratiet,” udtaler Allan Søgaard-Andersen. “Derfor er det vigtigere end nogensinde før, at vi stemmer på progressive kræfter, der kan kæmpe for en bedre fremtid for alle.”

SF stiller med 20 kandidater til EU-valget, og Allan Søgaard-Andersen er optimistisk med hensyn til partiets chancer. “Jeg er overbevist om, at SF kan opnå et godt valgresultat,” siger han. “Vi har et solidt politisk fundament og et stærkt hold af kandidater, der brænder for at gøre en forskel.”

Plakaterne er klar til at blive sat op i Fredericias gader og stræder på lørdag. Privatfoto

Lokal kandidat med store ambitioner

Allan Søgaard-Andersen er bosat i Fredericia og stiller op som nummer 20 på SF’s liste. Han håber at blive valgt til EU-parlamentet og repræsentere Fredericias interesser i Europa. “Fredericia har brug for en stærk stemme i EU,” siger han. “Jeg vil kæmpe for at sikre, at byen får en fair andel af EU-midlerne og at borgernes rettigheder bliver respekteret.”

Opfordring til at stemme

SF-Fredericia opfordrer alle, der må stemme, til at bruge deres stemme til EU-valget. “Stemmeprocenten er en temperaturmåling for demokratiet,” siger Allan Søgaard-Andersen. “Jo flere der stemmer, jo stærkere er demokratiet.”