FREDERICIA

Sæsonåbning af Madsby Legepark

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Madsby Legepark åbner officielt for sæsonen torsdag d. 6. april. Efter en lang vinter er det endelig tid til at prøve kræfter med alle de sjove aktiviteter igen.

Blandt de mange aktiviteter i parken kan nævnes minigolf, robåde, mooncars, dyrene og legepladserne. Madsbytoget kører også i weekenderne, og på åbningsdagen vil der være en spændende nyhed. Parken præsenterer nemlig en interaktiv mordgåde, hvor du kan tage på rundtur og løse gåderne undervejs via en app på din mobiltelefon. Gåden er en spændende og ny måde at opleve parken på og en sjov udfordring for både børn og voksne.

Madsby Legepark har også forskellige dyr, som geder, heste, lamaer, kaniner m.m. Flere af dyrene må man komme ind til og se på tæt hold. Der er en stor legeplads med gynger (også til babyer), rutcherør, sandkasser, torvebaner og vippedyr. Der er også en stor mooncarbane med lysregulering, for børn op til 11 år. Tarzanbanen er et sted for aktivitetsglade børn , og også voksne kan udfordres.

Madsby Legepark er et sted for hele familien, hvor der er masser af hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer. Området har fri adgang hele året rundt, og sæsonen varer fra starten af april til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent fra kl. 10 for de betalende aktiviteter som bådudlejning, minigolf og Madsbytoget. Der er også Madsbykiosken, hvor du kan købe mad, drikkevarer, is og slik.

Påskeløb og indvielse af klatretårnet, Lørdag d. 15 april:

Påskeløb og indvielse af klatretårnet lørdag d. 15 april. billede: madsbyparken.dk

Madsby Legepark byder på en hyggelig dag fyldt med sjove aktiviteter og konkurrencer til påske. I samarbejde med Fynske Bank og Madsby Legeparks Venner er alle inviteret til at tage del i arrangementet. Det hele finder sted lørdag den 15. april fra klokken 12.00 til 15.00 i Madsby Legepark, og det vil byde på et væld af aktiviteter og konkurrencer for hele familien. Bemærk, at det også er dagen, hvor klatretårnet indvies. berettes det på Madsbyparkens hjemmeside.

Blandt de mange aktiviteter vil der blandt andet være Æggeløb med æg på ske, Æggekast, Støvlekast, Tre på stribe, Posekast, Keglespil og en Quiz. Der vil også være gratis saft til børnene og gratis kaffe eller te til de voksne, så der er noget for enhver smag.