ERRITSØ

Rugbybanerne ved Erritsø GIF summede lørdag af liv og hårde tacklinger

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Hamburger Rugby-Club besøgte, i forlængelse af Dansk Rugby Unions DM-stævne, Rugby EGIF i Erritsø

Med det tyske besøg var der lagt op til venskabskampe hen over landegrænsen, og det gode og venskabelige humør, som altid præger rugby, var i højsædet hele eftermiddagen.
I hvert fald uden for banerne.

DM-turnering
Når Dansk Rugby Union arrangerer DM-turneringer, er der naturligvis også alvor bag. Der blev spillet kampe i grupperne U8, U10, U12, U14 og U16.
Erritsø Rugby, som glæder sig over medlemstilgang, stillede hold i U8, U12 og U16.

Borgmesteren havde taget sin søn med på stadion idag, og sammen så de på hvad rugby er. DanmarkC TV fik en kommentar fra Steen Wrist, som bl. a. sagde: “Det er dét fællesskab der er herovre. Det rugby særligt kan – og det skal man næsten herud for at opleve ved at se det – det er det helt særlige fællesskab. Også på tværs af klubberne,” pointerede Steen Wrist.

Der var sørget for grill til de hold der ikke selv havde dem med hjemmefra, læger, kage, drikkevarer og alt hvad der hører et professionelt stævne til. Og i går aftes kørte en traktor rundt på banerne med en kæmpe vandtank, og spredte vand på de betonhårde baner. Det gjorde dem idag lidt blødere at lande på, ved de ofte ret hårde tacklinger.

DanmarkC TV bringer senere et sammendrag at DM-kampene for U16 og Steen Wrists interview.

Borgmester Steen Wrist på besøg hos Erritsø Rugby, og får orientering af klubformand Pertti Frandsen.
Foto: DanmarkC TV.