DanmarkC TV

Home SAMFUND Roklub roede over 50.000 kr. ind til Knæk Cancer
Roklub roede over 50.000 kr. ind til Knæk Cancer

Roklub roede over 50.000 kr. ind til Knæk Cancer

0

Fredericia roere samlede 51.270,00 kroner ind til ”Knæk cancer

Pressemeddelelse: Lørdag var 50 roere fra Fredericia roklub rigtig kommet på arbejde idet de havde tilmeldt sig til at tage en tørn i en af de 6 romaskiner der var stillet op i et telt udenfor roklubben. De skulle være med til at holde hver romaskine i gang i 6 timer for at ro penge ind til det gode formål at knække cancer.
Alle gik til opgaven med højt humør og der kom også rigtig mange og kiggede på hvordan det ville gå denne lørdag. Man må sige at alle gav sig fuldt ud. På forhånd var buddet at hver maskine ville ro ca. 60 km på de 6 timer, men allerede tidligt på dagen kunne man se at der blev roet meget mere end forventet. Efter de 6 timer var der i alt roet
466 kilometer og 369 meter,
så også her blev resultatet langt langt højere end forventet. Det var første gang at 4 af klubbens medlemmer havde sat sig som mål at indsamle mindst 10 000 kr. til Knæk Cancer. Mange sponsorer havde hjulpet med og da roerne også skulle betale for at ro på denne specielle dag, samt mange gaver der blev bort aktioneret væk, samt diverse salg, lykkedes det at indsamle ikke mindre end 51 270,00.
Vi er rigtig stolte udtalte Annette Conradsen og Marianne Hansen som var to af de 4 tovholdere på projektet. Ja vi er nærmest overvældet over den positive opbakning fra sponsorer og klubbens medlemmer, Efter roningen havde 44 tilmeldt sig fællesspisning, hvor sponsorer havde leveret råvarerne så betalingen herfra også kunne sendes videre til det gode formål. Efter spisningen kunne man følge slagets gang på tv og samtidig hygge sig og vente på at resultatet kom på skærmen, hvilket varede en del tid, men efter et par timer var det der og alle jublede over det fantastiske resultat der kom ud af at 4 af klubbens medlemmer for nogle måneder satte sig for at de ville have klubbens navn på skærmen til Knæk Cancer.