Politiets døgnrapport

Politiet har en efterlysning, indbrud og trafikuheld er i politiets døgnrapport

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Der har været nok at se til i det forløbne døgn, beretter vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi

Indbrud
Rema1000 på Strevelinsvej i Erritsø har kl. 03.30 haft indbrud. Et vindue er brudt op ind til et kontor, hvorfra der er stjålet penge fra en pengekasse. Derudover er kontoret blev gennemrodet.

Indbrud i varebil
En varebil holdt mellem lørdag og søndag parkeret ved Sundhedshuset. Der blev skåret et hul i varebilens sidedør, således at låsemekanismen kan påvirkes.
Fra varebilen er der stjålet Makita el-værktøj

Færdselsuheld
Ved Kolding Landevej i Snoghøj stødte en bil og en motorcykel sammen mandag morgen kl. 07.06.
En kvindelig bilist på 25 år fra Middelfart overså sin vigepligt da hun svingede til venstre ad Kolding Landevej, og hvorved en Honda motorcykel der kørte mod vest ad Kolding Landevej ramte bilen. Honda’en blev kørt en en kvinde på 25 år fra Middelfart.

Harmonika-sammenstød
På Skærbækvej i nordøstlig retning skete i et harmonikasammenstød mandag over middag, hvor to lastbiler og tre personbiler kørte ind i hinanden.
Det fremgår af politirapporten, at der var tæt trafik og uheldet skete ved uopmærksomhed.
Der blev lækket en del olie og kølervæske fra den ene lastbil, hvorfor vejen blev spæret mens TrekantBrand foretog rengøring af vejen. En vognbane blev åbnet kl. 14.20.
To af de implicerede blev kørt til tjek på skadestuen, men der var ikke tale om alvorlig personskade, oplyser Mikkel Ross. Det heldige udfald skyldes alene uheldet skete ved lav hastighed.

Sydøstjyllands Politi beder om hjælp til at finde 50-årig mand
Den efterlyste forlod sit hjem i Horsens mandag morgen og er ikke set siden. Kontakt 1-1-4, hvis du har oplysninger om, hvor han befinder sig.

Opdateret: 7.maj kl. 14:49, Manden er nu fundet, og Sydøstjyllands Politi opfordrer til at slette det udsendte billede af ham.