Politiets døgnrapport

PH lampe stjålet – gerningsmænd anholdt og har tilstået

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Døgnet i Fredericia på indbrud i lejlighed og hærværk på Søndermarksvej

PH’s lampe Hvid Kogle stjålet
En virksomhed blev torsdag meget tidligt kl. 3.13 udsat for et indbrud. Virksomheden er beliggende på Erritsø Bygade, og indbruddet foregik ved, at en rude blev knust i en dør til en bagtrappe.
I trappeopgangen hang en Louis Poulsen PH lampe af modellen “Hvid Kogle”. Og den blev stjålet.
Hvad tyvene måske ikke bemærkede var, at der er videoovervågning på gerningsstedet. Sydøstjyllands Politi på den baggrund en ret god idë om, hvem de skulle have fat i.
Derfor kunne politiet, stadig i går, men nu fremme mellem kl. 15 og 16, standse en bil i Horsens, og i den befandt der sig fire mænd, og sandelig også den stjålne Kogle. Bilen var også stjålet.
De fire blev sigtet, anholdt, og endte med at erkende tyveriet.
De fire gerningsmænd:
Det drejer sig om en mand fra Brædstrup på 25 år, en mand på 32 fra Fredericia, en mand på 31 år fra Fredericia og endelig fra Horsens en mand på 35 år.
Den 32-årige mand fra Fredericia var i besidelse af en dåse peberspray, så han får også en sigtelse for overtrædelse af våbenloven.

Indbrud i lejlighed
Dere har været indbrud på Indre Ringvej.
Det er en stuelejlighed og det er sket i tidsrummet søndag den 14.04 kl. 18 til torsdag den 18.04 kl. 0645. Der har man opbrudt en altandør, og tyven har været i stue, gang og soveværelse.
Der stjålet en computer, en tablet, et ur og nogle penge. Ikke nærmere beskrivelser.

Hærværk på Søndermarksvej
Der har været hærværk på Søndermarksvej i Fredericia. Det er sket i tidsrummet 17. april mellem kl. 17.45, til torsdag 18. april kl. 17.37.
Man har kastet en flisesten igennem et indgangsparti.
Der er ikke stjålet noget, så der er tale om hærværk.