LOKALMUSIK

Padlock Chain deler kravlenisser ud

2020 har været et ganske særligt år, og derfor skal julen 2020 også have nogle ganske særlige kravlenisser.

Det mener det fredericianske skrammelrockorkester PadlockChain, der fredag den 4. december deler kravlenisser ud fra Café Mair’s julehytte, som sammen med andre hytter står i den trafiklukkede og julepyntede del af Gothersgade overfor Tøjhuset.

”Vi skal jo lige have fri fra skole først. Så vi er der omkring ved 16-tiden, måske 16:30. Så kan vi lige nå det, inden vi skal hjem til gule ærter og Disney-sjov. Og vi har kravlenisser med til de første omkring hundrede, der har lyst til at kigge ind forbi,” siger forsanger Peter Friis Autzen.

Padlock Chain har tidligere præsenteret kravlenisser. Men i år har de skabt en særlig 2020-udgave.
”2020-Nisserne er kraftigt inspireret af vores tidligere kravlenisser. Faktisk så meget, at vi lige måtte undersøge, om vi krænkede vores egen ophavsret. Men det ændrer ikke på, at årets kravlenisser er en helt unik model 2020,” siger Peter Friis Autzen.

I forbindelse med kravlenisse-uddelingen spiller skrammelrockorkestret et par akustiske numre i julehytten.
”Men vi skal jo undgå, at der samler sig for mange mennesker. Derfor spiller vi de samme to numre igen og igen. Så når først man har hentet sine kravlenisser, kan man hurtigt gå videre til de andre julehytter uden at føle, at man snyder sig selv for noget væsentligt,” lyder det fra bandet, der regner med at være der en times tid.