FREDERICIA

Påsken er ideel til at besøge Naturpark Lillebælt

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Se den informative video, som fortæller om oplevelsesmuligheder i Danmarks største naturpark

Det er ikke alle, der forlader Fredericia for at nyde påskens mange arbejdsfri dage, og så er det en mulighed, at besøge naturparken, der rækker ind i Fredericia.

Naturpark Lillebælt er et samarbejde mellem Kolding, Middelfart og Fredericia kommuner.

Naturen er gratis
Det koster ikke noget, at være ude i naturen. I både TV-indslag og en artikel har vi med hjælp fra naturvejleder Bjarne Christensen beskrevet hvad ramsløg kan bruges til. Og de er alle vegne.

På Trelde Næs er der en grejbank, hvor du kan låne forskellige ting “som kan bruges til at få fantastiske oplevelser i naturen“, lyder det i videoen herunder.
En tilsvarende grejbank findes ved Østerstrand, for enden af Lundingsvej.

Er humøret mere til at gå en tur langs stranden, er der gode muligheder for at finde fossiler fra fortiden. Mange fredericianere har mindre eller større samlinger, som er fundet langs stranden.

Flere steder i Fredericia Kommune er der shelters, der er gratis at benytte. Selv om temperaturerne ikke er de varmeste, er der ikke så meget regn i vente.

Vejrudsigten fra DMI.dk

Indånde den friske luft
Det kan gøres mange steder, med en gå-tur hvor forårets spirrende tegn er på vej: Skærbæk Strandpark, Snoghøjgårdparken, Hannerup og Fuglsang Skov og naturligvis vores store fæstningsanlæg: Fredericia Vold.

På VisitFredericia.dk og NaturparkLillebælt.dk findes endnu mere inspiration til de gratis glæder naturen har har byde på.