FREDERICIA

Ophørsudsalg i ALDI på Vejlevej i Fredericia i slutningen af november

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

ALDI på Strevelinsvej starter udsalg allerede den 3. november med sidste åbningsdag den 9. november

Begge butikker afvikler deres lukning efter samme modus, som beskrevet herunder for ALDI på Vejlevej, oplyser kommunikationschef Louise Wendelbo, ALDI Danmark

ALDI har solgt størstedelen af sine danske butikker, 113 i alt, til REMA 1000, og har siden september været i gang med at afvikle butikkerne. De sidste danske ALDI-butikker lukker i uge 48, og både butikker og personale overdrages herefter til REMA 1000

Ophørsudsalg på Vejlevej starter fredag den 24. november kl. 8, mens det på Strevelinsvej er allerede på fredag, den 3. november. Kunderne kan spare helt op til 70 % i sidste åbningsuge. Sidste åbningsdag er senest torsdag den 30. november. Butikkerne kan dog lukke tidligere, hvis der bliver udsolgt før. skriver ALDI i en pressemeddelelse.

I butikkernes sidste åbningsuge vil der være store rabatter på alle varer i butikken med få undtagelser. Det gælder både fødevarer og al nonfood, eksempelvis køkkenudstyr, elektronik, værktøj, tøj og boligtekstiler. Der gives ikke rabat på tobak og modermælks-erstatning, og der betales fuld pant på drikkevarer.

Fredag, lørdag og søndag er der 30 % rabat på alt, mandag og tirsdag sættes priserne ned til halv pris, og i butikkernes sidste åbningsdage onsdag og torsdag er der 70 % rabat, så længe lager haves. Butikkerne lukker, når der ikke er flere varer.

Der vil ikke være fuldt sortiment i butikkerne i den sidste uge, og varer købt under ophørsudsalg kan ikke returneres, gør ALDI opmærksom på i pressemeddelelsen.