Home FREDERICIA NYT PRESSEMØDE I MENNESKEJAGTSAGEN : DERFOR BLEV LILLEBÆLTSBROEN SPÆRRET
NYT PRESSEMØDE I MENNESKEJAGTSAGEN : DERFOR BLEV LILLEBÆLTSBROEN SPÆRRET

NYT PRESSEMØDE I MENNESKEJAGTSAGEN : DERFOR BLEV LILLEBÆLTSBROEN SPÆRRET

3

Politiet holdt lørdag klokken 13.45 pressemøde i sagen, hvor en menneskejagt de sidste 24 timer, har involveret hele Danmark

Den nye Lillebæltsbro var fredag eftermiddag og aften, indsnævret til et spor. Årsagen var at kampklædt politi visiterede samtlige biler, der passerede broen fra fyn mod jylland.

Lørdag eftermiddag klokken 13.45, holdt politiet et nyt pressemøde i sagen, og DanmarkC TV bringer her højdepunkterne fra mødet.

Jørgen Bergen Skov fra Københavns politi oplyser lørdag, at PET i en længere periode, har arbejdet med en trussels sag, hvor specifikke enkeltpersoner er blevet truet på livet.

Politiet eftersøgte fredag i den forbindelse en sort indregistreret Volvo, der opholdt sig mistænkelig tæt på personer, der er blevet truet på livet. Politiet vurderede derfor, at der var et angreb i gang.

Da politiet fredag eftermiddag tog kontakt til bilen, tog en flugten, og dette udløste det store politiopbud i det meste i Danmark. Der er derfor ingen grund til at antage, at der er noget i denne sag at bekymre sig om, for de fredericianske borgere.

Politiet fik opbragt den sorte Volvo et sted på Sjælland fredag, og bilen er efterfølgende blevet undersøgt. Politiet kan nu med stor sikkerhed fortælle, at Volvoen ikke har noget med sagen at gøre. Til gengæld har bilen og personerne i den, forbindelse til anden kriminalitet som politiet nu efterforsker. Jagten på den sorte Volvo og de tre personer, var derfor årsagen til, at politiet lavede så massive indgreb fredag, og trafiklammede store trafikknudepunkter i Danmark.

Politiet har ikke nye informationer, i sagen om de truede enkeltpersoner, og vil ikke kommentere yderligere.