TAULOV

Ny lokal tank er klar i Taulov    

Det danske brændstofselskab Go’on åbner i uge 8 for hanerne til en spritny tank i Taulov. Tanken er beliggende på Adelvej.

Der er store forventninger til det nybyggede tankanlæg i Taulov hos Go’ons markedschef Paulo Nielsen.

”Vi tror meget på placeringen, da det er et knudepunkt rent trafikalt. Taulov huser mange pendlere, så vi er glade for at kunne servicere dem på vej til og fra arbejde. Det er samtidig en stor fordel, at vi har gode naboer som NETTO og COOP 365, samt det kommende vaskeanlæg,” påpeger Paulo Nielsen. 


Den nye tank åbner i uge 8, og det fejres fredag d. 25. februar fra kl. 14.00-17.00, hvor prisen på brændstof sættes ned til en skarp pris, og Go’ons eventkonsulenter deler give-aways ud til de besøgende og medbringer en pølsevogn med smagsprøver til åbningsfesten. 


Go’on er et ungt firma med kun 10 år på bagen, men det er gået stærkt i virksomhedens korte levetid, og stationen i Taulov er nummer 179 i rækken af nyåbnede stationer. Det er den 3. station i området, da Go’on også er repræsenteret i Kolding og Middelfart. 


75% af Go’ons tankstationer ligger i byer med under 2.500 indbyggere, og det har været en bevidst strategi fra Go’ons side. 


”Vi er primært rykket ind i de områder af Danmark, hvor de multinationale selskaber er flygtet fra. Der har vi fundet et marked, og det har vist sig, at borgerne i de mindre byer er langt mere loyale over for deres lokale tank, end vi oplever i de større byer. Vi ser det som en vigtig mission at udvikle de mindre samfund, og det gøres blandt andet ved at fastholde eller skabe erhverv i lokalsamfundet,” forklarer Paulo Nielsen. 


Go’on har i dag en markedsandel i Danmark på ca. 4% af brændstofsalget til personbiler. 

Fakta:

Go’on åbner nyt tankanlæg i Uge 8 på Adelvej i Taulov 7000 Fredericia

Der holdes Åbningsfest fredag d. 25. februar kl. 14.00-17.00 med bl.a. store rabatter på brændstof

Go’on er 100% dansk ejet brændstofselskab med 179 tankstationer i Danmark.