Home Kultur Nu kan firmaidrætten igen se frem til en masse kvinder til Ladies Mud Race Spring Edition
Nu kan firmaidrætten igen se frem til en masse kvinder til Ladies Mud Race Spring Edition

Nu kan firmaidrætten igen se frem til en masse kvinder til Ladies Mud Race Spring Edition

0Firmaidrætten kan endelig glæde sig over at forsamlingsantallet er steget.
Dermed kan de afholde deres nye version af Ladies Mud Race, nemlig Spring edition.

Oven på vinteren og et år med Covid‐19, som resulterede i aflyste løb, bliver det nu igen muligt at komme ud og få en på opleveren.
Flere løb rykket, og aflyst.


Forsamlingsantallet har været hård mod idrættens verden, og mange events har været aflyst, det har også præget firmaidrætten i Fredericia. Ladies Mud Race Christmas Edition, er af flere omgange rykket og endte med at blive very late før det blev aflyst sammen med Ladies Mud Race Dark edition.

Heldet er heldigvis vendt, og man kan nu se frem til et nyt og spændende løb i Hannerup skov.


Fugle fløjt og kvinde skrig


Aprils varme og bøgens første blade kommer til at omhylle deltagerne når de skal tilbagelægge 5 km uden for de almindelige stier i Hannerup skov.
På ruten som starter meget kuperet vil der være rigtig mange naturlige forhindringer. Der er brombærkrat som vil bremse deltagerne, væltede træer som de skal forcere.

Små moser og drænkanaler vil sikre at alle bliver våde. De mørke granplantager sætter en dæmper på både lys og lyd. Lyd vil der ellers blive masser af når kvinderne chokeres og frydes undervejs.


Det kan skyldes at de også støder ind i en opbygget forhindring. Det bliver hårdt, sjovt og værd at deltage i. Og naturligvis får man en medalje når man kommer i mål.

Start og mål bliver adskilt


Firmaidrætten har haft en god dialog med myndighederne for at lave et sikkert løb. Derfor er start og mål blevet adskilt, på den måde overholdes forsamlingsantallet.
Starten foregår i mindre grupper, og med ca. 15 minutters interval. Deltagerne må først komme kort tid inden de skal starte.


Deltagerne kommer til at nyde løbet, men må ikke hvile på laurbærrene. Så snart de er kommet i mål, bliver de bedt om at tage hjem og prale med deres præstation.


De frivillige har haft travlt


Allerede tilbage i oktober 2020 havde løbeklubben MK01 og firmaidrætten planlagt ruten og ryddet et spor.
Det samme spor har flere gange haft besøg af de frivillige, da naturen jo ikke tager hensyn til en udsættelse eller 4.
Nu hvor foråret har meldt sin ankomst kommer der endnu mere vækst, så der er blevet ryddet et par ekstra gange før sporet, blev færdigt.


Forhindringsgruppen har besluttet hvilke forhindringer de vil bruge, og hvor de skal placeres. I planlægningsfasen har 15 personer været i gang, og på selve løbsdagen bliver 70 frivillige travlt optaget.


Det er første gang firmaidrætten laver et forhindringsløb i foråret. Det er en tirsdag, fordi det har vist sig at interessen for løbet er størst på en hverdag.

Det kan samtidig bruges til at lave noget anderledes med kollegaer.


Fremtidige events for Ladies Mud Race i Fredericia:

  1. September – Ladies Mud Race
  2. Marts 2022 – Ladies Mud Race – Dark Edition