Home FREDERICIA Nu er der ny shelterplads i Madsbyparken
Nu er der ny shelterplads i Madsbyparken

Nu er der ny shelterplads i Madsbyparken

0

Fredericia Kommune har sammen med Madsbyrådet lavet en ny shelterplads i Madsbyparken

Igennem de seneste år har Fredericia Kommune og Madsbyrådet arbejdet på at skabe nye aktiviteter i Madsbyparken. En af de nye tiltag er en ny shelterplads med fire nybyggede shelters, et toilet og en bålplads, der er klar til brug i uge 29.

Shelterpladsen er placeret i den østlige del af Madsbyparken – oppe på det højeste punkt, hvor udsigten over den flotte bypark er helt fantastisk.

”Madsbyparken er et af de mange skønne naturområder, vi har i Fredericia. Jeg er glad for, at vi sammen med Madsbyrådet har fået lavet en ny flot shelterplads, hvor der er mulighed for hygge og overnatning i det fri, og jeg håber, at rigtig mange vil benytte sig af pladsen”, siger Christian Jørgensen, fungerende formand for Kultur- og Idrætsudvalget.  

De fire shelters har plads til seks personer, og de kan bookes som Fredericias andre shelters via www.bookenshelter.dk. Når man booker shelters på shelterpladsen i Madsbyparken får man tilsendt en kode, som kan bruges til det nye toilet. Der er også mulighed for at købe brænde ved shelterpladsen for kr. 25,- pr. sæk til bålet om aftenen.

”Det er dejligt, at vi nu kan tilbyde en helt ny og fuldt funktionel shelterplads til byens borgere og gæster. Vi håber, at der er mange, som vil tage en tur ud i naturen – især i den skønne Madsbypark og opleve stemningen i området”, siger Einar Kring, formand for Madsbyrådet.