Politiets døgnrapport

Ni biler udsat for knuste ruder og tre indbrud i det forløbne døgn

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Kolding er også ramt af tyverier fra biler, og der er foretaget både anholdelser og sigtelser

Dagens døgnrapport starter dog med indbrud.

Elborg Syd, Taulov
Der har været indbrud i en villa i går, hvor en rude til stuen er knust. Umiddelbart er det eneste spor, netop spor i sneen.
Der er stjålet en spillekonsol med tilhørende controllere, parfumer og en bærbar PC.

Prangervej
Et kælderrum er brudt op ved, at en hængelås er blevet klippet over. Det er sket i tidsrummet mandag kl. 08.30 til tirsdag kl. 13.00.
Fra kælderrummet er stjålet en el-cykel med batteri. Cyklen er af mærket Corwin.
Er der nogen der får tilbudt en el-cykel af det mærke, er det en rigtig god idé at tjekke stelnummeret, og ringe til politiet for at høre, om det er den efterlyste cykel,” lyder opfordringen fra vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

Havepladsvej
Her er det også gået ud over et kælderrum mellem onsdag og torsdag.
Tyven har formentlig brugt en boltsaks til at klippe hængelåsen over.
Der er stjålet værktøj af mærket Ryobi: Vinkelsliber, skruemaskine og en stiksav. Ud over det er der stjålet fire bilfælge.

Ni personbiler udsat for tyveri
Alle ni biler har fået knust en rude, og alle ni biler holdt parkeret i Taulov-området. Der er en enkelt video fra et tyveri. En BMW der holdt parkeret ved hotel Kryb i Ly Kro på Kolding Landevej blev “fanget” af et videokamera. Personen der ses, fortæller politiet, er i mørkt tøj.

Sydøstjyllands Politi efterforsker intensivt i både Kolding og Taulov. Umiddelbart er der ikke noget der tyder på en sammenhæng mellem de de to områders bølge af knuste bilruder og tyverier fra bilerne – eller forsøg på tyveri. Udbyttet fra de ni biler har ikke været særligt givende: Lidt arbejdstøj og et par handsker.
I Kolding er der foretaget anholdelser og sigtelser, og Sydøstjyllands Politi håber på et gennembrud i Fredericia!

Politiet vil gerne have hjælp til at opklare tyverierne fra biler
Sydøstjyllands Politi vil gerne have hjælp fra vidner, men også fra borgere der iagttager noget mistænkeligt. Det kan være en mistænkelig adfærd eller personer der lusker omkring biler og evt. forsøger at åbne døre på parkerede biler. “Hellere ringe 1-1-4 én gang for meget, end én gang for lidt“, understreger vicepolitiinspektør Mikkel Ross.
Hvis det er muligt, vil politiet sende en patrulje til området, og håbe de kan tage personen eller personerne på fersk gerning.

Sydøstjyllands Politi har intensiveret patruljekørsel ved parkeringsområder.