Kort Nyt

Nat- og Sjattisseri er på banen igen

Med enkle øvelser kan du lære at kontrollere både “gas” og “vand” på kurset. Det sker fredag den 8. oktober kl. 10 – 12, når Idræt i Dagtimerne og Vejle Kommune holder et kursus – kun for mænd.

På kurset kan du lære, hvordan du vedligeholder, forbedrer og genvinder en sund bækkenbund, der også kan hjælpe på rejsningen. Desuden stiger livskvaliteten:

– Mange mænd må løbe på toilet fem til seks gange om natten. Nogle køber ikke bukser i butikker, fordi de er bange for at dryppe i dem. Andre føler sig tvunget til at blive hjemme fra fester. Men den slags problemer kan ofte reduceres med enkle øvelser, og det betyder en verden til forskel for din livskvalitet, siger Henning Møller Andersen, som er instruktør på holdet .

Der er fokus på flere mulige årsager: Svage eller uelastiske bækkenbundsmuskler, arvelig inkontinens og problemer med prostata.

– Du hører, hvordan andre mænd tackler deres udfordringer, men det vigtigste er nok, at du får redskaber til selv at gøre noget ved problemet, fortæller Henning Møller Andersen, der er en af de mange frivillige instruktør i Idræt i dagtimerne.


Det afholdes i DGI-huset hal 2c og der er tilmelding på Idræt i Dagtimernes kontor i Sundhedshuset Vejle eller på mail  lotte@iidvejle.dk.