FREDERICIA

Milliardhandel på ejendomsmarkedet: Selskab køber 667 rækkehuse – 93 af dem i Skærbæk

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

93 boliger i Skærbæk blandt de udvalgte lokationer

I en af årets største ejendomshandler har Velkomn købt 667 rækkehuse fordelt på otte boligområder i hele landet af Birch Ejendomme. Handlen, som er den største i 2024, markerer et skift i ejendomsmarkedet, der har været præget af få transaktioner de seneste år. Blandt de otte boligområder er Øhaven i Fredericia, Bækkelunden 1 og 2, Kolding og Esthers Have, i Kolding, det oplyses i en pressemeddelelse idag.

DGNB Guld-certificerede rækkehuse i hele landet

– Købet understreger vores ambition om at være blandt landets stærkeste udlejere af moderne rækkehuse af høj kvalitet med DGNB Guld-certificering. Det kræver en kompetent organisation at løfte den opgave, og det er vi allerede godt på vej til at kunne levere på. I den kommende tid vil vi have fuldt fokus på at scoute og ansætte de rette kompetencer, som kan hjælpe os med at sikre vores nye lejere en problemfri hverdag i nybyggede og moderne omgivelser, siger Peter Uldall Borch, CEO for Velkomn.

– Købet understreger vores ambition om at være blandt landets stærkeste udlejere af moderne rækkehuse af høj kvalitet med DGNB Guld-certificering, siger Peter Uldall Borch, CEO, Velkomn. PR-Foto

Boligområderne er spredt over hele landet og omfatter blandt andet Kalvehaven i Holbæk, Bækkelunden i Kolding, Sognevangen i Sorø og Øhaven i Fredericia. Fælles for dem er, at de består af etplans rækkehuse i veletablerede udlejningsområder tæt på større byer og med nem adgang til indkøb, institutioner, arbejde og transport.

Øhaven i Fredericia – et attraktivt boligområde i havnebyen Skærbæk

Et af de boligområder, der indgår i handlen, er Øhaven i Fredericia. De 93 boliger, der ligger i den charmerende havneby Skærbæk, forventes at tiltrække lejere, der ønsker at bo tæt på naturen og samtidig have nem adgang til byens faciliteter.

– Salget understøtter vores ambition om at levere attraktive og DGNB Guld-certificerede boligområder på tværs af Danmark, der skaber gode livsrammer for beboerne. Vi er glade for at skabe en eftertragtet portefølje, der tiltrækker nye investorer og samarbejdspartnere, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Velkomn om leveringen af de otte projekter, udtaler Thomas Bertelsen, CEO, Birch Ejendomme.

Med købet af de 667 rækkehuse opjusterer Velkomn sine forventninger til fremtiden. Virksomheden forventer nu at have en portefølje på 2.000 boliger inden for få år og har en konkret plan for at nå 5.000 boliger på længere sigt.