Home FREDERICIA Midlertidig lysregulering på Vejlevej
Midlertidig lysregulering på Vejlevej

Midlertidig lysregulering på Vejlevej

0

I forbindelse med opførslen af den nye Elgiganten, Jysk og Thansen på Vejlevej, fremtidssikrer Fredericia Spildevand i disse dage, rørføringen i området.

Det påvirker den trafikale situation. I den forbindelse, er der opsat en midlertidig lysregulering på stedet – ud for VVS eksperten, og samtidig er indkørslen fra Vejlevej til VVS eksperten spærret.

Fredericia spildevand skriver om projektet:

Fredericia spildevand, er gået i gang med at lave byggemodninger, langs Vejlevej.

Det vil sige, at de forbereder kloaker og fører stikledninger frem til erhvervsgrundene i området.

Til og med uge 19 vil Vejlevej derfor være delvist spærret. For at sikre, at trafikken alligevel kan glide, er der opsat en midlertidig lysregulering. Det er derfor muligt at passere Vejlevej i begge retninger i hele arbejdsperioden.

Skal sikre problemfri opkobling

Arbejdet med kloakerne skal sikre, en problemfri opkobling af borgere og virksomheder på kloaknettet, så Fredericia Kommune fortsat kan udvikle sig.

Derudover tilsigtes arbejdet, at øge driftsstabiliteten, så både borgere og virksomheder kan aflede regn- og spildevand, når behovet opstår.

Fredericia Spildevand tager hensyn til både trafikanter, beboere, erhvervsdrivende og andre, der færdes i området omkring Vejlevej.

Det kan dog ikke undgå at forstyrre hverdagen i kvarteret.

Hvis du vil læse mere om projektet, henviser vi til vores hjemmeside www.frse.dk