Kort Nyt

Meningen med samarbejde – en aften om at vie sit liv til scenekunst

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Teaterchef Thomas Bay, producent og instruktør Liv Stevns og musicalperformer Maria Skuladottir inviterer jer alle ind til en samtale om deres fælles store passion for den fremadstormende genre indenfor scenekunsten, som rummer det hele

Højskolen Snoghøj og Musikaftenskolen Lillebælt fortsætter et godt og tæt samarbejde om at udbyde dannelse omkring musik, teater, sang og kunst til Fredericias borgere. Denne gang rækker vi ud til en tredje af byens kulturinstitutioner, når teaterdirektør Thomas Bay sammen med skuespillerne Liv Stevns og Maria Skuladottir fortæller os om ”Meningen Med Musicals”

Det bliver en aften, hvor de tre vil fortælle os om deres arbejde som en del af Fredericia Musicalteater, og hvilke tanker de gør sig om fremtiden og de visioner, der skal forme et nye musicaleventyr i Fredericia. Derudover vil de tre tilføje en personlig dimension ved at reflektere over den passion, som i sidste ende skal drive værket, hvis man ønsker at lave musicals på internationalt niveau.

Formen vil veksle mellem indlæg og sange til at illustrere de pointer, som de tre finder frem til undervejs. Beretningen med foredrag, fortælling og sang bliver også en fortælling om den drivkraft og passion, som al god kunst og kultur skal være drevet af.

Musikaftenskolen Lillebælt og Højskolen Snoghøj fortsætter med dette arrangement et godt samarbejde, som allerede har været skudt i gang med et højskolesangsforedrag sidste år. Nu tager vi skridtet videre og ønsker i endnu højere grad at fokusere samarbejdet i de kommende år i samarbejde med andre kulturinstitutioner i trekantområdet.

I den ånd medvirker Snoghøjkoret ved velkomsten, inden vi går over til sangforedraget, der har titlen ”Meningen Med Musicals”. Hele aftenen forløber fra kl. 17.30 – 21.30 og inkluderer både fællesspisning, foredrag og hyggeligt samvær og samtale over kaffen.

Tilmelding sker på Højskolen Snoghøj’s hjemmeside