FREDERICIA

MASSER AF VIDEO : BRÆNDT GUMMI OG HURTIGE BILER – ELEVER PÅ EUCL KØRTE METAL RALLY

Onsdag eftermiddag kørte Elever fra EUCL – Metal Rally – på parkeringspladsen

Hvinende dæk, og lugten af varm kobling – EUCL elever fik onsdag eftermiddag opfyldt deres “drengedrøm”, om en tur i en af de hurtige Rallybiler

Der var 29 hold repræsenteret, da Metal Rally onsdag afviklede den lokale runde i Rallyet, på EUCL i Fredericia.

SE VIDEO FRA METAL RALLY – LÆNGERE NEDE I ARTIKLEN

På EUC Lillebælt, havde man fra morgenstunden afspærret de to parkeringslommer, hvor Metal Rally skulle afvikles. Banen var markeret med afdækningsbånd og kegler, og to Rally biler af mærket Ford Fiesta stod klar, til at blive brugt ved dagens Rally.

Metal Rally er blevet til, i et samarbejde mellem Dansk Metal og Dansk Automobil Sports Union, og karavanen besøger andre uddannelsesinstitutioner i Danmark, inden tids-vinderne fra samtlige indledende Metal Rally runder, skal samles og dyste om at blive vinder på landsplan.

Enkelte gange måtte Rallybilerna have starthjælp – og det var der gode råd for. En elev stillede sin bil til rådighed, så de hurtige Rallybiler kunne komme tilbage til løbet.

 

De”Profesionelle” lagde ud – og derefter blev der filet kobling og brændt gummi

Den første gennemkørsel af banen, blev kørt af en “Profesionel” Rallykører, og efter en blæret opvisningsrunde, så var det elevernes tur til at køre på tid.

Hvordan det gik, og hvordan suset i maven føltes, når eleverne sad bag rettet på en modificeret Ford Fiesta 2,0 med 155 hestekræfter, det kan du se i videoindslaget fra DanmarkC TV – nedenfor…

Nederst i artiklen, kan du se nogle af de andre EUCL Rallykørere file kobling og køre på hvinende dæk

 

Vinderne af lokaldysten i Metal Rally blev Patrick og Jakob, der kom i mål på tiden 01:02:57.