FREDERICIA

Luchts Legat hædrede lokale ildsjæle ved arrangement på Kryb-i-ly Kro

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Fredag den 15. marts 2024 modtog Inger og Svend Kongsted Luchts legat på 30.000 kr

Fredag den 15. marts 2024 blev årets Luchts legat tildelt til en særlig ildsjæl, der gør en bemærkelsesværdig indsats for Taulov og Skærbækområdet. Ved en stemningsfuld begivenhed på Kryb-i-ly Kro blev legatet på 30.000 kr. tildelt, og i år var der endda to heldige modtagere – Inger og Svend Kongsted, et ægtepar bosat i området.

Hvert år uddeler fonden bag Luchts legat midler til en enkeltperson eller gruppe, der på en enestående måde bidrager til lokalsamfundet. Årets modtagere, Inger og Svend Kongsted, er kendt for deres dedikation og indsats i Taulov og Skærbækområdet. Deres bidrag har haft en positiv indvirkning på lokalsamfundet og har været en kilde til inspiration for mange.

Overrækkelsen af legatet fandt sted ved en festlig begivenhed på Kryb-i-ly Kro, fondsbestyrelsen hyldede og anerkendte Inger og Svend Kongsteds bemærkelsesværdige indsats.

Det er ikke blot legatets økonomiske støtte, der værdsættes, men også den anerkendelse og opmærksomhed, det bringer til de lokale helte, der arbejder for at gøre en forskel i deres lokalsamfund. Inger og Svend Kongsted er et fremragende eksempel på den passion og dedikation, der findes i Taulov og Skærbækområdet, og deres arbejde fortjener fuld anerkendelse og fejring.

Se overrækkelsen af Luchts legat til Inger og Svend Kongsted i nyhedsudsendelsen på DanmarkC TV lørdag, hvor der vil være mulighed for at høre og se nærmere på deres inspirerende indsats og det positive aftryk, de har sat på lokalsamfundet Taulov/Skærbæk.

Inger og Svend Kongsted modtog 30.000 kr.