DanmarkC TV

Home Læserdebat Læserdebat : De ser ikke skoven for bare træer
Læserdebat : De ser ikke skoven for bare træer

Læserdebat : De ser ikke skoven for bare træer

0

Af : Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia, Borgerlig debattør.  

På et TV transmitteret byrådsmøde sidste år fremlagde Nye Borgerliges Karsten Byrgesen forslag om tiltag på de mange tabte ankesager på socialområdet, hvilket han fandt værende et område, hvor der burde strammes op så der ikke kom så mange ankesager og de der kom ikke tabtes. Karsten Byrgesens bemærkninger blev noteret, øvrige talte for det kun var få sager. De tabte sager var fra Vibeke Kinch (VK) tid.  

Flere politiske skribenter fra de etablerede partier uden for byrådet har kontante meninger i læserbreve om det nuværende byråds genopstilling til KV-21, det samme har freelance debattører som undertegnede. 

VK har utallige møgsager på samvittigheden, både fra Fredericia og tidligere ansættelser i andre kommuner. Hun er god til at lægge låg på tingene og få dem sat til hjørnespark. Kan det være dette, hendes ansættelse er beregnet til, at lægge låg på evt. socialsager der burde komme frem i dagens lys før KV-21 eller aldrig?  

Kan det konkluderes? at: 

  • Byrådets ansættelse af VK virker uigennemtænkt.  
  • Den normale ansættelsesprocedurer overholdt via. HR og kandidat screening??  
  • Der igen kun 1 kandidat??  
  • Det igen borgmesteren der bestemte??  
  • Det ligner noget vi har set før??  

Det er derfor med stor forundring, at et samlet byråd stemte for en genansættelse af VK. En simpel Google søgning fremkommer med flere af de mindre heldige sager, som VK har været inddraget i, både i Fredericia og tidligere ansættelser.   

Det virker igen som om det nuværende byråd ikke er i stand til at træffe beslutninger baseret på fornuft og logik. Hvor er de medlemmer, der har talt for en gennemgang af familieafdelingen? 

Ja, det er nemt at sidde uden for og skælde og smælde som Jeg og andre gør, men der er flere af det nuværende byråds beslutninger der skriger til himlen og burde være vendt i et fagudvalg igen, før vedtagelsen. 

I de TV transmitterede byrådsmøder bruger de forskellige medlemmer megen tid på at rose, hvad der er vedtaget i byrådet. Måske de skulle bruge tiden på at gennemtænke det positive og det negative ved de forskellige forslag før de stemmer.  

Når man ikke vil erkende og rette op på sine fejl og forkerte beslutninger, så er det ikke længere fejl, men en bevist handling og et bevist valg.  

De nuværende byrådspolitikere ser ikke, de ikke er en del af løsningen, de er en del af problemet.  

Vi taler om menneskeskæbner ikke om ligegyldige ting. De det stemte for ansættelsen bør skamme sig.