Læserdebat

LÆSERBREV : PENGE LIGE UD AF VINDUET

Da det er næsten umuligt at få kontakt til Borgmesteren, vil jeg tillade mig at stille ham et spørgsmål gennem dette læserbrev.

Dog vil jeg sige, at jeg tvivler på svar, da han ikke svarer på hverken breve eller mails. Dog kommer der et forkølet svar, når Ombudsmanden har henvendt sig. Hvorfor denne manglende kommunikation Jacob Bjerregaard?

Har konstateret, at Fredericia Kommune i denne uge har smidt om sig med pengene. Desværre ikke til gavn for de udsatte Borgere, som er i fastlåst i Fredericias så kendte hamsterhjul.

Først bevilger et enigt Byråd 1,6 mill. til renovering af en skadet cykelsti. Det kan undre, at denne cykelsti er blevet så markant dårligere siden projektet blev budgetteret. Er dette igen et bevis på at Fredericia Byråd ikke har styr på tingene?

Dernæst kommer det frem, at Kommunaldirektøren er smidt på porten, og at han får godt 2,2 mill. incl. det løse, med for at forlade sit job. Flot Jacob Bjerregård. Du gjorde det samme i 2013. Her var det 2 mill., som Kommunen måtte spytte ud med. I oktober 2017 stod du frem og forklarede, at i Fredericia var der ikke flere kontrakter på ansatte, som kunne udløse endnu en fratrædelsesgodtgørelse. Der kunne kun blive tale om længere fratrædelsestid. Er dette endnu en løgn du har forsøgt, at bilde Borgerne på ærmet i Fredericia?

Du har tilsyneladende bevidst undgået en uvildig undersøgelse af Jobcenteret, så alt det der foregår i Jobcenteret kunne komme frem i lyset. Dette selv om du har lovet det til en flok trængte Borgere, som var til møde på Biblioteket i august.

Kan du stadig se dig selv i spejlet som politiker med god samvittighed? Tilsyneladende har du ikke ret meget økonomisk sans og pengene fløjter ud af kommunekassen uden at du føler nogen form for skyld.

Jeg kan nævne mange andre områder, hvor disse penge havde været til større gavn:

Jobcenteret som sejler. Borgere bliver ikke afklaret, men I får jo også 67.000 om året pr. Borger fastholdt på Kontanthjælp. Det er nok en nødvendighed, når pengene fosser ud andre steder

Familieafdelingen som sejler. Unge med behov for psykologhjælp og andre muligheder for hjælp bliver ikke givet.

Ydelsescenteret, som afgør sager ulovligt i forhold til lovgivningen.

Hvor længe skal vi som Borgere i Fredericia finde os i denne behandling???????????

Rene Ejlbo Ville

Siriusvænget 14

7000 Fredericia

Læserbreve bliver som hovedregel bragt i deres fulde længde – i uredigeret form. Undtagelsesvis kan redaktionen vælge at forkorte længere læserbreve ned, for at tilgodese læseren. Læserbreve er ikke udtryk for redaktionens holdning – Læserbreve tjener alene indsenders interesse og mening.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv