Kort Nyt

Kaptajn Gammel Havn genåbner med is og levende musik

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Den 13. april kl. 12.00 slår Kaptajn Gammel Havn dørene op til en ny sæson med fornyet energi, lækker is og levende musik.

Efter en omfattende renovering og fornyelse genåbner Kaptajn Gammel Havn den 13. april 2024. Gæsterne kan se frem til en sommer med lækker is, levende musik og en maritim atmosfære, oplyses det i en pressemeddelelse.

Nyt liv på havnen

En opfrisket facade, ny indretning, et nyt menukort, en ny ånd og mere fokus på ishus var nogle af de ting som skete på Gammel Havn hen over sommer, og sensommer i 2023. Den store renovering og forandring efterlod ikke meget tid til at holde åbent, men is smager bedst når solen skinner og derfor blev der åbnet i slutningen af august sidste år.

Hele holdet bag Kaptajn Gammel Havn har set frem til at skulle åbne op i 2024, hvor man kan se frem til en sommer med mere liv på havnen end hidtil.

Bubble Waffles på terrassen hos Kaptajn Gammel Havn. PR-Foto

Is for enhver smag

På menuen finder man både den traditionelle isvaffel og de populære Bubble Waffles. Isen er fra Hansens Is, et af Danmarks bedste mejerier. Derudover tilbyder Kaptajn Gammel Havn også softice, slush ice, frisk kaffe, bagels, panini og meget mere.

Gratis softice til de første 100 gæster

– Vi glæder os til den 13. april kl. 12.00, hvor vi officielt åbner dørene til Kaptajn Gammel Havn med fuldt sortiment. Vi står klar med en gratis softice til de første 100 gæster og vi håber selvfølgelig at se hele Fredericia den dag. udtaler Brian Løkkegaard.

Levende musik hver lørdag

Fra maj til august vil der være levende musik ved Kaptajn Gammel Havn hver lørdag (såfremt vejret tillader det). Musikken starter kl. 19.30, og det er en god mulighed for at spise en is, nyde et glas vin eller mødes med vennerne.