FREDERICIA

Johannes Lund Nielsen modtog usædvanlig hæder som den første i Danmark

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Hel uventet fik generalmajor Jens H. Garly ordet af borgmesteren i Rådhusets forhal

Traditionen ved overrækkelsen af året Arlette Andersens Frihedspris er så forudsigelig som noget jan være, men den blev fuldstændig brudt, da borgmester Christian Bro indledte med at give ordet til Chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Jens H. Garly.

Senior Grade i Hærhjemmeværnet
Distinktionen der er en særlig hædersbevisning, og en distinktion der er vævet i guldtråd, blev overrakt af Hærhjemmeværnschefen, der blandt andet fortalte en synlig overrakte Johannes Lund Nielsen, at det er beundringsværdigt, at Johanne Lund Jensen kan blive ved med at give og yde til samfundet.

84 år – men kravler ikke rundt på marker
Johannes Lund Jensen var i mange år formand for Forsvarsbrødrene for Fredericia & Omegn, og dermed også formand for 6. Juli Komitéen.

Johannes Lund Jensen er ikke en mand der pensionerer sig selv, men er trådt mere tilbage fra rampelyset, mens mange administrative opgaver klares hjemme fra kontoret.

Den første modtager med denne særlige ret
blev ledsaget af ordene: “Du med din betydningsfulde indsats, dit personlige engagement, dit gode eksempel, har gavnet det frivillige virke og været til inspiration for andre i Hærhjemmeværnet.”

En totalt overrasket Johannes Lund Jensen. Foto: DanmarkC TV.

Herunder fotos fra den særlige hæder der i dag overgik fredericianske Johannes Lund Nielsen. Foto: DanmarkC TV.