Politiets døgnrapport

Indbrud i Skærbæk og yderligere til branden på Ydunsvej lørdag aften

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Dagens pressebriefing blev holdt af vicepolitiinspektør Mikkel Ross

Indbrud på Lyøvænget
På Lyøvænget i Skærbæk blev en villa udsat for indbrud mellem lørdag og søndag.
Tyven skaffede sig afgang ved at bryde et vindue op til villaens soveværelse.
Fra soveværelset er der stjålet smykker.
Soveværelset blev gennemrodet, men tyven har åbenbart ikke været andre steder i huset, og benyttet samme vindue til forlade villaen.

Brand på Ydunsvej
Som DanmarkC TV har skrevet lørdag og søndag, var der brand på Ydunsvej lørdag aften. Brandårsagen er ikke endelig fastlagt, men en vurdering ved Sydøstjyllands Politi er i øjeblikket, at det er en dekoration med levende lys der startede baranden.
Det særlige ved branden var, at der opstod tumult. Mikkel Ross uddyber hændelsen med, at en 36 årig mand forsøgte at komme ind i lejligheden, mens TrekantBrand arbejde på stedet. Det er ikke forsvarligt eller sikkert. En bror til forsøgte at holde den 36-årige tilbage, og det var den situation politiet kaldte for “tumult”, da det var ved at udvikle sig et slagsmål.
Den 36-årige mand, der ikke har adresse i den pågældende lejlighed, men bor i Fredericia, blev anholdt og lagt i håndjern. Da han var faldet il ro, blev han sigtet efter ordensbekendtgørelse, “for ikke at efterkomme politiet anvisninger”. Herefter blev han løsladt, oplyser Mikkel Ross ved morgenens pressebriefing