FREDERICIA

H.M. Dronningen besøgte Fredericia Musicalteater

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fredericia Musicalteater bød velkommen til Dronning Margrethe

H.M. Dronningen ankom til Fredericia Musicalteater kl. 14.45 og blev varmt modtaget af teaterdirektør Thomas Bay. I anledning af besøget blev Dronningen vist rundt i teatrets faciliteter og fik muligheden for at møde nogle af de talentfulde skuespillere og medarbejdere.

H.M.Dronning Margrethe fik ved besøget en eksklusiv forsmag på den kommende store musicalsatsning Charles Tante – hvilket var til stor glæde for Dronningen.

Indenfor på Fredericia Musicalteater fik H.M. Dronningen en smagsprøve på musicalteaterets nyeste satsning “Charles Tante”. Foto: Fredericia Kommune / Claus Fisker
Der ventes i spænding foran Fredericia Musicalteater. Foto: DanmarkC TV

Masser af mennesker stod klar ved Fredericia Musicalteater for at få et blik af Dronningen.

Galleri: Dronningens besøg på Fredericia Musicalteater. Foto: DanmarkC TV

H.M. Dronningen afsluttede sit sensommertogt med Kongeskibet Dannebrog i Fredericia – se højdepunkterne for besøget her:

H.M. Dronningen fik en smagsprøve på musicalteaterets nyeste satsning “Charles Tante”. Foto: Fredericia Kommune / Claus Fisker

En ny Facade til teatret

Mere opmærksomhed er også blevet skabt omkring teatret takket være deres nye facadelogo, som blev sat op 30. august, bare to dage før Dronningens besøg, Thomas Bay så frem til Dronningens besøg og fortalte om det nye facadelogo og Musicalteaterets kommende stykke Charles Tante som har premiere 15. september på Fredericia Musicalteater.

Dronningebesøg og nyt facadelogo. Video: DanmarkC TV

Det nye facadelogo for Fredericia Musicalteater som blev opsat i forbindelse med det royale besøg. Foto: DanmarkC TV

Dronningens besøg markerer en vigtig milepæl for Fredericia Musicalteater, som fortsat stiler efter at være en af landets bedste scener for musicals. Med royal opmærksomhed og et spændende repertoire i vente ser fremtiden lys ud for denne kreative institution.

Nu går det royale besøg videre til Kongens punkt i Kanalbyen, inden Dronningen vender tilbage til Kongeskibet Dannebrog, hvor sensommertogtet afsluttes med reception og fyrværkeri når Kongeskibet sejler fra Fredericia.

Lørdag d. 2 september inviterer DanmarkC TV seerne til at opleve højdepunkterne fra det royale besøg i Fæstningsbyen i en længere udsendelse.

Det er en enestående mulighed for at genopleve de uforglemmelige øjeblikke fra Dronning Margrethe II’s besøg. Tjek TV-Guiden for sendetidspunktet og vær med til at genopleve denne mindeværdige begivenhed, eller se det på DanmarkC TVs Youtubekanal.