LOKALSPORT

Guld- og medaljetagere i alle sportslige discipliner fejret på Rådhuset

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Borgmester Steen Wrist bød velkommen og bød på ægte Rådhuspandekager med is inden taler og overrækkelse af emblem

Foran Rådhuset, og ved indgangen, vejrede Dannebrog i et smukt solskin. For det er ganske vist: Byen skulle fejre unge og ældre sportsfolk, og sportsfolk med og uden handicap.

Enighed: Pandekager skal være med is
Efter Steen Wrist (A) havde budt velkommen, blev der budt på pandekager med is og/eller syltetøj. Det har været meget diskuteret i sportslige kredse, om den creme der på københavnermanér kommes på pandekagerne er verdens bedste idé. Så i dag var det is der blev foretrukket, og det var “godkendt”. En ny tradition er skabt.

Rollemodeller
“Det er langt fra alle der kunne være med i dag,” fortalte borgmesteren, “men fælles for jer alle er, at I er blandt de bedste i landet. Og hver for sig er I nogle fantastiske rollemodeller for jeres klubber,” lød det blandt andet fra Steen Wrist.

Har du sagt tak til din far og mor?
Det spørgsmål stillede Peter Tind (V), formand for Kultur- og Idrætsudvalget, og lagde selv ud med at takke medaljemodtagerne for den måde de repræsenterede Fredericia på. Men også en tak til alle der står bag sportsudøverne, og her kom “mor og far” ind i billedet. Om alle nu huskede at takke dem for kørsel og opbakning?

DanmarkC TV bringer i morgen et længere indslag fra fejringen af vores lokale sportsfolk der alle præsterer på topplan.

Fotos fra eftermiddagen i Rådhushallen (Foto: DanmarkC TV)

Der var fyldt godt op i Rådhushallen. Fredericia er en stærk sportslig by. Foto: DanmarkC TV.