FREDERICIA

Gratis sommerkoncerter på Cirkelbroen i Fredericia annonceret for 2023

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Musikfans kan godt begynde at glæde sig, da programmet for årets gratis Cirkelbro-koncerter er blevet offentliggjort.

Fire fantastiske koncerter vil finde sted i august på den ikoniske Cirkelbro på Østerstrand i Fredericia, og der er noget for enhver musiksmag.

Cirkelbro-koncerterne er blevet en årlig tradition, hvor lokale og nationale musikere optræder foran et begejstret publikum, der samles på broen og området omkring for at nyde musikken og den gode stemning. Tidligere har succesfulde danske kunstnere som Hjalmer, Thomas Buttenschøn og Zididada blandt andre optrådt på Cirkelbroen.

Koncerterne er arrangeret af Tøjhuset & Eksercerhuset – Fredericias Livescener, som i år præsenterer følgende spilleplan for 2023:

03/8 – Aura Dione

10/8 – Kalaset

17/8 – Alberte Winding

24/8 – Erann DD

Hvert år arbejdes der hårdt for at præsentere et alsidigt og spændende program, der både appellerer til lokale borgere og tilrejsende gæster. De gratis koncerter er en fantastisk mulighed for at opleve nogle af Danmarks mest talentfulde musikere i en unik og stemningsfuld kulisse.

I 2020 var DanmarkC TV med da Thomas Buttenschøn gæstede Østerstrand. Det kan du se herunder:

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen og glæd dig til fire koncertaftener under åben himmel ved Cirkelbroen i Fredericia i august 2023.

Læs mere om koncerterne på: visitfredericia.dk