Kort Nyt

Gratis koncert med talentfulde unge musikere på Den Kreative Skole

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Talentfulde unge musikere samles til en weekend fyldt med musik og læring – og så giver de tilmed gratis koncert

Den kommende weekend, d. 2-4 februar, vil Den Kreative Skole være vært for et særligt musikalsk arrangement, da Det Danske Ungdoms Brass Band (DUBB) gæster skolen, oplyses der i en pressemeddelelse.

DUBB, er en gruppe af dygtige unge musikere i alderen 14-23 år, som repræsenterer et tværsnit af landets musikalske talent. Disse unge musikanter kommer fra hele landet og spiller i en række forskellige orkestre, herunder FDF og Landsgardeforeningen.

Med cirka 40 dedikerede medlemmer udgør de en imponerende samling af unge talenter inden for brass band-genren.

DUBB ønsker at inspirere og motivere andre unge messing- og slagtøjsspillere til at dyrke deres store passion og hobby for brass band musikken. Dette gør DUBB ved blandt andet at deltage i EM for youth brass bands, hvor de i foråret 2023 i Malmø, opnåede en flot 2. plads, som placere dem blandt toppen af europæiske ungdoms brass bands.

Weekendens begivenheder kulminerer i en gratis koncert, der finder sted søndag d. 4. februar kl. 13.30 i Tavlehallen, Den Kreative Skole – Kongensgade 111, 7000 Fredericia

Her vil publikum få mulighed for at opleve disse talentfulde unge musikere, dirigeret af Professor Jesper Juul Windahl, Prorektor på Det Kongelige Musikkonservatorium.