GoRun: Nyt søndags løb trak mange interesserede til

GoRun: Nyt søndags løb trak mange interesserede til

GoRun: Nyt søndags løb trak mange interesserede til

0

DGI og Dansk Atletik Forbund, har sammen med lokale samarbejdspartnere opstartet “GoRun”, der er et søndags løbeprojekt for alle interesserede.

Søndag formiddag havde “GoRun” premierer i Fredericia, og omkring 60 friske løbere stillede til start, til det der fremadrettet bliver en fast søndagstradition i byen.

Nattens frost havde endnu ikke sluppet sit tag i lokalområdet, og på DanmarkC TVs weekendvagts tv-bus, viste temperaturen -5 grader. Til trods for det frostkolde vejr, mødte godt 60 personer op til premieren på den nye tradition.

IMG_6536Det er DGI og Dansk Atletik Forbund der med samarbejdspartnere i ryggen, har skabt en ny tradition.  Det er gratis at deltage for den enkelte, og man kan blot møde op ved Fredericia Løbeklubs lokaler, ved Fredericia Idrætscenter – hver søndag kl.10.00 for at deltage.  Som navnet indikere, så er det en aktivitet for både løbende og gående.

IMG_6541Har du lyst til at få målt din løbstid, kan du senest fredag inden løbet, tilmelde dig via siden www.bevaegdigforlivet.dk/gorun  – så ligger der et armbånd klar til dig når du møder op til søndagens GoRun. Tilmeldingen til tidstagning skal ske senest fredagen før løbet kl. 23.59.

 

 

Kig med på DanmarkC TV i NYHEDERNE mandag. Her bringer vi et indslag fra søndagens premierer på GoRun. Oplev en af medarrangørerne fortælle om hvad GoRun egentlig er.