Pressemeddelelse

Google åbner for ny legatpulje til lokale projekter i Fredericia

Udgivet af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fra idag, mandag d. 27 marts, kan lokale organisationer inden for bl.a. uddannelse, iværksætteri og kultur igen søge en økonomisk håndsrækning via Googles legatpulje. Sidste år fik bl.a. Den Historiske Miniby, Fredericia Krisecenter og EUC Lillebælt støtte.

Mange stærke, velgørende lokale formål i og omkring Fredericia har de seneste år fået en økonomisk håndsrækning af Googles legatprogram. Og nu åbner muligheden sig igen: Fra på mandag og frem til 29. april er puljen igen åben for nye ansøgere.

Legatprogrammet retter sig mod både lokale organisationer og offentlige myndigheder i Fredericia, som har interessante projekter inden for f.eks. uddannelse, entreprenørskab, bæredygtighed, kultur og formidling. Eksempelvis var der sidste år støtte til Den Historiske Miniby, Fredericia Krisecenter, EUC Lillebælt og Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens. Tidligere har bl.a. Maskinmesterskolen og Fredericia Museum modtaget legater. 

“Vi ser år efter år, at der kommer mange spændende og nytænkende initiativer på banen her i Fredericia, og det ligger os meget på sinde at give rygstød til. Det er altid en god ide at indtænke en eller anden form for digital komponent ind i sin ansøgning, men ellers skal man bare slippe kreativiteten løs. Det oplever vi heldigvis, at der er rigtig meget af i lokalområdet”, siger lederen af Googles datacenter, Arni Jonsson.

Via linket her kan du læse mere om programmet og ansøgningskriterierne. Tirsdag d. 11. april kl. 10 holder Google et informationsmøde (denne gang på engelsk) for interesserede organisationer med mere information om programmet. Tilmelding til informationsmødet sker via en mail til fredericia@google.com med angivelse af navn på deltager og organisation. Google vender herefter tilbage med et link til onlinemødet.