FREDERICIA

Fredericia Judo & Ju-jutsoklub kåret til årets klub i dansk judo

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Judo & Ju-jutsu-klubben på Nørrebrogade er blevet kåret til årets klub i dansk judo

Fredericia Judo & Ju-jutsu-klub på Nørrebrogade er blevet kåret til årets judoklub i Danmark. Klubben, der tilbyder judo, og ju-jutsu for alle aldre, modtog prisen ved et årsmøde i lørdags.

– Vi er utroligt stolte over denne pris. Det er en anerkendelse af det hårde arbejde, vi har lagt i klubben gennem mange år, siger Lasse Hildingberg, klubbens formand, og en af mange trænere.

En klub med stolte traditioner

Judo & Ju-jutsu-klubben på Nørrebrogade har gennem de seneste år opbygget et stærkt ry for deres arbejde med både børn, unge og voksne inden for judo, og ju-jutsu. Klubben har rødder helt tilbage til for 80 år siden, og de har formået at bevare og videreudvikle deres passion for kampsport gennem generationer.

– Det, vi vil, er at skabe et sammenhold omkring vores sportsgrene. Vi tror på, at hvis vi hjælper hinanden, så er det den måde, vi kan gøre det på. Og ved vores seneste medlemsregistrering i januar, der registrerede vi 293 medlemmer, som er det højeste, som vi har været på, ihvertfald i mange, mange år. fortæller Lasse Hildingberg.

Strandstævne på ØsterstrandFLYTTET

Lørdag den 15. juni skulle Judo-Ju-jutsu-Klubben holde deres årlige strandstævne på Østerstrand. Her vil omkring 320 judokæmpere fra hele Europa dyste mod hinanden under åben himmel.

Formand, Lasse Hildingberg skriver i en mail til DanmarkC TV, at det store stævne er flyttet til T.Hansen Arena, da vejrudsigten for lørdag ikke er den bedste, da der varsles regnvejr.

På lørdag kan du høre mere fra Lasse Hildingberg fra Fredericia Judo & Ju-jutsu-klub om prisen som “Årets Judoklub” på DanmarkC TV.

DanmarkC TV var med i 2022, det kan du se eller gense her. Video: DanmarkC TV