FREDERICIA

Fredericia i fuldt flor til påske: Byen pyntet op og fyldt med aktiviteter

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Byen er pyntet op med påskeæg, harer og kyllinger, og der er masser af arrangementer at vælge imellem i påskedagene.

Påskeharen har hoppet forbi Fredericia og efterladt et spor af farverige æg, glade kyllinger og hoppende harer. Byens gader og pladser er pyntet op til påske, og Vej & Park håber, at borgerne nyder den festlige stemning.

“Vi håber, I nyder den fine påskepynt lige så meget som os,” udtaler Vej & Park, der står bag udsmykningen. “Men lad venligst pynten stå, så alle kan få glæde af den.”

Påskeinspiration i eventkalenderen

Hvis du leder efter inspiration til, hvordan du kan fejre påsken i Fredericia, kan du besøge VisitFredericias eventkalender på www.visitfredericia.dk/events.

Der er et væld af spændende arrangementer for hele familien i påsken, herunder:

  • Sæsonåbning af Madsby Legepark: Tag familien med til en hyggelig dag i Madsby Legepark, hvor der er masser af sjov og ballade for både store og små.
  • Påskeskattejagt i byens butikker: Gå på opdagelse i byens butikker og find de skjulte påskeæg. Der er præmier til de heldige vindere.
  • Påskekrea på Fredericia Bibliotek: Bliv kreativ og lav dine egne påskepynt og påskeæg på biblioteket.
  • Guidet tur ‘I religionfrihedens fodspor’: Lær mere om Fredericias religiøse historie på en spændende guidet tur med Steen Samuelsen.

Og mange, mange, flere påske-inspirerede aktiviter i ferien.

Vej & Park i Fredericia Kommune har været i det kreative hjørne, og pyntet midtbyen op til Påske. Fotos: Fredericia Kommune