LOKALSPORT

Fredericia henter Christian Ege som ny assistenttræner

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fredericia henter klublegende tilbage som assistenttræner

Efter at FC Fredericia i sidste uge sagde farvel til Anders Clausen som assistenttræner, kan klubben nu præsentere en ny assistent i form af klublegende Christian Ege. Den 33-årige Ege vender tilbage til FC Fredericia efter to år i Århus Fremad, hvor han har fungeret som spillende assistenttræner, det skriver FC Fredericia i en pressemeddelelse idag.

En lokal fæstningsdreng vender tilbage

– For FC Fredericia er det en vigtig tilgang, da vi først og fremmest styrker trænerteamet med en lokal fæstningsdreng og tidligere anfører med over 300 kampe for FC Fredericia. Derudover har det altid ligget i kortene at Christian og FC Fredericia igen skulle arbejde sammen, grundet Christians lokale forankring og tidligere betydning for FC Fredericia. At det allerede sker efter kun to år væk fra FC Fredericia er glædeligt, udtaler direktør Stig Pedersen.

Et stort potentiale som træner

Ege har haft en lang og succesfuld karriere som spiller i FC Fredericia, og klubben ser et stort potentiale i ham som træner.

– Christian har tidligere haft en stor rolle i klubben som anfører og spiller, og vi ser et stort potentiale i ham som træner. Han har en stor passion for faget, hvilket er blevet styrket de sidste to år i Århus Fremad, hvor han har arbejdet som spillende assistenttræner. Århus Fremad ligger i skrivende stund til oprykning til NordicBet Ligaen. Udover at vi får en særdeles kompetent assistenttræner, så får vi også en ”FC’er” tilbage i klubben, som altid har repræsenteret FC Fredericia på bedste vis, siger direktør Stig Pedersen.

Christian Ege har tidligere spillet i FC Fredericia i mere end 10 sæsoner og har 310 kampe for FC Fredericia.